2019 Persbericht Honeybee-racing


Honeybee-racing weer terug in actie in 2019


In 2019 zal Deborah Verhoeks met de gele Ducati 996r weer in actie te zien zijn op verschillende circuits. Na haar meest succesvolle jaar 2017 waarin ze in het Nederlands Kampioenschap Open Wegrace Sportcup 1000 de 2e plek behaalde, is 2018 een rustig jaar geweest met deelname aan een paar races bij RSZ Motorsport in de Sportklasse.

In november 2018 heeft ze deelgenomen aan de Speedweek die door Wilco Zeelenberg weer werd georganiseerd op het Spaanse Almeria en Andalusia-circuit. Onder professionele begeleiding bleek al snel dat de inmiddels wat gedateerde Ducati 996r nog steeds weinig tot niets onder deed voor de moderne race-motoren van nu, en er nog veel te leren was!

Na deze super-ervaring was het duidelijk; In 2019 gaan we weer racen :)


2019

Dit jaar zal honeybee-racing te vinden zijn bij een aantal races van RSZ-Motorsport, oftewel de Zomeravondcompetitie zoals men dit ook wel noemt. (Meer info bij Calendar.) De verdere planning volgt nog……

Het Paasweekend van 21 en 22 april zal het eerste evenement zijn waarbij Deborah met de gele Ducati weer de strijd aan zal gaan met allerlei andere motoren/rijders op het TT-circuit van Assen.

Wil je Honeybee-racing een beetje steunen? Klik dan op Sponsors – Club van 50!

De evenementen van RSZ Motorsport zijn altijd te bezoeken en hebben gratis entree voor publiek!

Bij het Honeybee-racingteam staat de koffie altijd voor je klaar!