Logo Honeybee

Beste mensen,


Deelnemen aan races is mijn grote passie! Voor iedereen die op de één of andere manier iets met motorracen heeft, en hierin mij een beetje wil steunen, hebben we de Club van 50 opgericht…

Het getal 50 heeft betrekking op het doel om 50 personen of instanties te vinden die Honeybee-racing willen steunen.

Racen is een kostbare aangelegenheid en 50 euro is gezien de dure racesport een klein bedrag, maar toch helpen jullie mij enorm met zo'n mooi bedrag. Het geld van de Club van 50 gaat zoals gezegd onder andere naar inschrijfgeld om te kunnen deelnemen aan races, banden, onderhoud van mijn motor en eventueel naar schade ten gevolge van een valpartij.

Door lid te worden ontvang je er natuurlijk ook wat voor terug:

Op deze website wordt je (bedrijfs)naam vermeld en afhankelijk van je donatie kan ik reclame maken op mijn motor, aanhanger of zelfs pak en helm als jij dat wil. (Overigens zijn sponsorkosten aftrekbaar van de belasting indien je een eigen bedrijf hebt.)

Om lid te worden van mijn Club van 50 kun je contact met mij opnemen via het contactformulier of mailen naar [email protected]. Vermeld hierbij je naam en emailadres.

Donaties kun je storten op rek.nr. NL67 ABNA 06108 545 26 o.v.v. je naam.

Natuurlijk is het mogelijk om te komen kijken bij een van de races waar aan ik deelneem. Kijk hiervoor op de website bij calendar! (Ten tijde van COVID van tevoren aanmelden dus even een mailtje sturen.)

Tijdens alle race evenementen is de toegang altijd gratis voor bezoekers, en bij het Honeybee-racingteam staat de koffie altijd klaar.

Hopelijk tot gauw,


Deborah